Foredrag

Hvordan alle kan lære å knekke Mestringskoden

Boka Mestringskoden (Hegnar Media/Johansen 2015) solgte allerede etter 4 mnd over 10.000 og trykkes snart i 3. opplag.

Det er åpenbart at den har truffet så godt fordi den forklarer et problem de fleste sliter med enten som leder, lærer, foreldre eller som enkeltpersoner.

Boka forklarer det faktum at 90 % av oss ikke greier å endre innarbeidet atferd – selv om vi setter klare mål, vet hva som kreves, lager planer, vil endre og er sterkt motiverte! Mestringskoden forklarer på en enkel måte hva dagens forskning sier årsakene til dette og gir deg svar på hva som er effektive løsninger for å knekke mestringskoden.

Du vil på foredraget lære mer om

  • Hva moderne prestasjonsforskning kan dokumentere er effektive prinsipper for å utvikle talent, lære seg å mestre det meste på et høyt nivå enten det er innen idrett, skole, salg, ledelse eller annet (Deliberate practice. K.A. Ericsson)
  • Hvorfor er et av de viktigste prinsippene for å bli smartere og knekke koden at du må trene utenfor komfortsonen?
  • Hvorfor din innlærte innstilling («mindset») til eget medfødte talent, evner og intelligens det største begrensning for å knekke mestringskoden? (Mestringskoden s. 165- 175)

Kursmateriell

Boken «Mestringskoden» (Johansen/Hegnar forlag), en bok om atferdsøkonomi på norsk, kan hvis ønskelig inngå som en del av kursmateriellet.

Du kan også kjøpe boken nå om du ønsker.

Bestill foredraget her

Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke