Våre tjenester

Her finner du en oversikt over våre tjenester. For flere detaljer og booking, klikk på “Les mer” under den enkelte tjeneste

Ledertrening
Ledertrening

Effektive lederutviklingsprosesser
starter med å bli bevisst og erkjenne
de helt grunnleggende prinsippene for
atferdsendring.

Salgstrening
Salgstrening

Skal du lære å bli en bedre salgsleder starter det med å bli bevisst og erkjenne de helt grunnleggende prinsipper for å knekke salgskoden.

Foredrag
Foredrag

Foredrag som inspirerer og som gir en forskningsbasert innsikt om betingelser for mestring, høye prestasjoner og reelle endringer

Klikk på lenkene over for mer informasjon om våre tjenester, send oss e-post eller ring +47 928 39 173 for en prat.

REFERANSER

Les litt om hva noen av våre kunder mener om Jon Ivar Johansen sine foredrag.

umoelogo

Sverre Helno, CEO i Umeo Restaurant Group:

Jon Ivar viser på en enkelt og engasjert måte sentral innsikt om forskning på hvorfor mennesker har en naturlige barrierer mot endringer. Hans budskap om hva en «dytter» er og behovet for «dyttere» er en  aha og at de fleste ikke vil gjøre det som er helt åpenbart selv om vi vil og er motiverte for endringer.

tine-logo-lys-bakgrunn

Cecilie Berggren, Personalsjef Logistikk TINE:

Jeg fikk inspirasjon til å tenke mer helhetlig på endringsprosesser og ikke minst på lederutvikling. Foredragsholder har høyt turtall og engasjement og masse kompetanse om et særdeles viktig tema for norsk næringsliv. Det snakkes rett fra levra, og det er en fantastisk blanding av akademisk fagterminologi, forskning og erfaring både fra næringslivet, konsulentbransjen og ikke minst idretten. Tusen takk for masse læring og inspirasjon til ettertanke.

noreva-logoKristin Aase, tidl. rådgiver for statsminister Bondevik og i dag partner i Novera:

Innsikten jeg har fått lære en blitt enormt viktig for meg i mitt daglige virke som konsulent mot ledere og i lederutvikling. Jon Ivar gjør et krevende fagfelt lett tilgjengelig og er enormt inspirerende og engasjerende. Det er synd jeg ikke fikk lære mer om atferdskonomi da barna var små. Jeg vil på det sterkeste anbefale en dag med Jon Ivar.

 

nordea-logoHeidi Tannum, Head of Implementation 

Team Norway Nordea:

Teamet er utrolig interessant for oss som ledere. Jeg har fått ny innsikt for hvorfor en god strategi, entusiastiske ledere og medarbeidere ikke er tilstrekkelig for å lykkes. Jeg ser og aksepterer at vi må utvikle «dyttere» og endre kontekst for å lykkes med å endre adferd. Jon Ivar har meget lang og relevant erfaring innenfor med sin bakgrunn fra toppledelse, toppidrett og som gründer. Dette skaper mye større troverdighet enn konsulenter (fra store konsulentselskap) som jeg har jobbet med. Han bruker et enkelt språk, gode eksempler og backer opp med forskning. Han viser sin lidenskap og gir tillit. Mye pondus! Bravo! 

Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke