www.humanpotential.no

Sissel Naustdal sitt store engasjement er å bidra til å realisere menneskers potensiale, utvikle bedre forutsetninger for motivasjon og prestasjon i skoler og virksomheter og bidra til et bedre samfunn for oss alle.

Sissel har lang og omfattende erfaring innen ledelse, HR og organisasjonsutvikling fra flere år i operative HR stillinger, bl.a. i Microsoft, Intelecom, Funcom, som selvstendig næringsdrivende og gründer.

Med erfaring fra både offentlige og private virksomheter, fra små oppstartsbedrifter til internasjonale konsern, har hun bygget opp solid kompetanse innen ledelse, strategisk, forretningsorientert og operativt HR arbeid, utvikling av organisasjoner, ledere, medarbeidere, prestasjoner og kultur, endringsprosesser, salg, oppkjøp og selskapsfusjoner.

Sissel er lidenskapelig opptatt av kontinuerlig læring og utvikling og har også omfattende forskningsmessig kompetanse innen hvordan vi kal legge til rette for dette i unge og voksne.

Hun har de senere årene bygget kompetanse også innen skolemotivasjon og unges mestring og tilbyr tilpassede programmer for dette.

Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke