PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert: 12.06.2018

Personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon NUDGEit samler inn om deg når du bruker våre nettsider (www.nudgeit.no og www.marshmallow.no) og tjenester (Growth Surveys™, UNDERcover®, og myNUDGE™).

Ved å bruke nettsidene og tjenestene til NUDGEit, bekrefter du har du har lest, forstått og samtykket til innholdet i personvernerklæringen.

Vår juridiske enhet heter NUDGE IT AS og har organisasjonsnummer 914 837 170.

UNDERLEVERANDØRER

Vi lagrer følgende opplysninger for å identifisere kundeforhold: Navn, epostadresse og telefonnummer. For å levere våre tjenester innhenter vi følgende informasjon: Navn, epostadresse, telefonnummer, arbeidssted og avdelingstilhørighet.

Target Everyone AS

Target Everyone (TEO) leverer teknologien vi bruker til å distribuere Growth Surveys™ og myNUDGE™ via SMS og epost. Navn, epostadresse, telefonnummer, arbeidssted og avdelingstilhørighet blir lagret på TEOs servere og koblet opp mot svar fra undersøkelser. Informasjonen lagres også hos NUDGEit på våre servere. Det er kun to personer i NUDGEit som har direkte tilgang til overnevnte opplysninger i sin helhet. Informasjonen i sin helhet deles aldri med andre (verken kunder, konsulenter eller andre tredjeparter), men anonymiserte rapporter som inneholder deler av informasjonen (for eksempel avdelingstilhørighet og svar fra en undersøkelse) deles med konsulenter etter avtale med kunden. NUDGEit deler aldri rapporter som inneholder navn/telefonnummer/epost sammen med svar fra undersøkelser.

TEO har utviklet appen UNDERcover®. UNDERcover® samler informasjon om enhetens fysiske posisjon, navn, telefonnummer og hvilke gevinster brukeren mottar for å bruke vår tjeneste. Informasjonen lagres på TEOs servere og ikke hos NUDGEit.

Markedsplassen AS og Erik Møller Consulting AS

Konsulentene i de to selskapene Markedsplassen og Erik Møller Consulting mottar anonymiserte rapporter fra NUDGEit når vi leverer Growth Surveys™ og myNUDGE™. De får ikke rapporter som inneholder både navn og hva de har svart på undersøkelsen.

MARKEDSFØRING, ANALYSE OG KUNDEKONTAKT

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider for å optimalisere din brukeropplevelse. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin. Dersom du ikke ønsker at cookies lagres, kan du gå på innstillingene for din nettleser og skru disse av.

SYSTEM- OG INFORMASJONSSIKKERHET

FantasyLab DA

FantasyLab har designet og utviklet www.nudgeit.no. FantasyLab har tilgang til anonymisert data om brukere av nettsiden.

Lillevik IT AS

Lillevik IT leverer service og vedlikehold til våre datamaskiner. De har tidvis tilgang til våre datamaskiner og kan fjernstyre dem ved behov. Tilgang til fjernstyring av våre datamaskiner må gis aktivt fra NUDGEit for hver gang. Ifølge våre rutiner forlater vi aldri datamaskinen vår når fjernhjelp pågår.

FINANSIELL DATA

Stripe (USA)

Når du kjøper bøker fra vår hjemmeside marshmallow.no, bruker vi tjenesten Stripe for å motta betaling. Stripe er et betalingssystem med hovedsete i USA som plikter å bruke og lagre persondata etter aktuelle europeiske lovverk. Ved å bestille bøker fra oss, aksepterer du deres personvernerklæring og vilkår (se https://stripe.com/no/privacy for mer informasjon).

SendRegning AS (NORGE)

NUGDEit bruker SendRegning AS for å generere fakturaer. SendRegning lagrer alle fakturaer i 5 år før de slettes. Fakturaene lagres på Amazones nettsky i Irland samt på UNIT4 AS sine servere i Nydalen.

CDV (NORGE)

CDV er autorisert regnskapsfører som tar seg av transaksjoner som NUDGEit er pliktig å føre etter bokføringsloven.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Innsyn i personopplysninger

Som bruker av våre nettsider og tjenester har du rett på innsyn om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg. For å få innsyn, kan du henvende deg til oss via våre kontaktskjemaer og få tilsendt en PDF-fil. Vi kan ha lagret følgende om deg:

  • Kontaktinformasjon (navn, telefonnummer og epost)
  • Betalings- eller kredittkortinformasjon
  • Personlige preferanser (som markedsførings- og cookie-preferanser)

Oppbevaring og sletting av data

Vi oppbevarer opplysninger om deg så lenge det er nødvendig for det formålet de er samlet inn for. Når du sletter eller avslutter våre tjenester, lagres din kontaktinformasjon og evt. korrespondanse i den grad det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovmessige krav til dokumentasjon.

KONFIDENSIALITET OG SIKKERHET

Opplysninger om deg er passord beskyttet.

Dersom NUDGEit AS blir oppmerksom på et brudd i våre sikkerhetssystemer, vil vi gi skriftlig beskjed per e-post eller SMS, slik at du kan foreta nødvendige beskyttende tiltak. Ved å bruke våre tjenester eller gi oss personopplysninger, samtykker du til at NUDGEit AS tar kontakt med deg elektronisk vedrørende sikkerhets- og personvernsproblemer og administrative problemer som angår din bruk av våre tjenester.

All dataoverføring som skjer over Internett er kryptert. Alle transaksjoner blir behandlet over en SSL/TLS-tilkobling av bransjestandard, med minimum 256-biters kryptering. Det foreligger imidlertid ingen garanti for at noen ikke kan få tilgang til slike opplysninger, eller at de ikke blir avslørt, endret eller ødelagt ved brudd på en brannmur eller sikker serverprogramvare.

Siden ingen dataoverføringer over Internett er 100 % sikre, kan vi ikke garantere eller innestå for sikkerheten til noen form for opplysninger du sender til oss.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

Kunden aksepterer at NUDGEit AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende. Vesentlige endringer i Personvernerklæringen skal varsles kunden. Vesentlige endringer inkluderer ethvert forhold som innskrenker kundens rettigheter, eller som endrer partenes forpliktelser eller rettigheter for øvrig. Melding om vesentlige endringer skal sendes per e-post til den e-postadresse som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke