Mestringskoden

Her bestiller du vedlegg til Mestringskoden, som vil gi deg full nytte av boken.

  1. «Satisficing»
   Essensen i denne frykten for å mislykkes fanges i begreper «satisficing» som er sammensatt av ordet «satisfy» og «sufficing». Bestill pdf her!

  2. Kan du tenke deg frisk?
   Måten du vanemessig tenker på og derved dine ubevisste forventninger avgjør mye mer enn de fleste tror om de blir friske eller hvor syke de føler seg ifølge en norsk studie. Bestill pdf her!

  3. Greide du å se det lille tallet?
   På figuren på side 81 i boka har jeg prøvd å visualisere den enorme forskjellen i kapasitet til å bearbeide informasjon mellom autopiloten og selvkontrollen. Bestill pdf her!

  4. Laserfokus på 'kjernen'
   Mens de 20 % beste i en virksomhet utkonkurrerer de 70 % som utgjør 'kjernen' vil en fokus på å forbedre 'kjernen' gi dramatiske resultatforbedringer. Bestill pdf her!

  5. Hvordan utvikle mestringsmål som «dytter atferd?
   Se Mestringskoden side 137. Et krevende mål er en viktig betingelse for å bli «dyttet» ut av komfortsonen. Bestill pdf her!

  6. Konsept for å definere og tenke helhet rundt kunden
   For en salgsorganisasjon jeg jobber med er den kritiske verdi leveransekvalitet og at kunden alltid har de varer som etterspørres mest og gir mest verdi for kunden. Bestill pdf her!

  7. Oppmerksomhetstrening
   En av de beste og mer anerkjente teknikker jeg har fått lære meg for å lære å mestre stress og bedre selvkontrollen er oppmerksomhetstrening. Bestill pdf her!

  8. Teamutvikling – del 1
   En sterk gruppe har en kraft over mennesker som er større enn enkeltmennesket selv siden vi primært er sosial dyr. Bestill pdf her!

   Teamutvikling – del 2: Prinsipper for samhandling og målsamtale
   Skal relasjoner mellom mennesker som er avhengige av hverandre resultere i positivt stress og positive følelser og godt humør vil det helt og holdent bygge på følelsen av tillit, trygghet og åpenhet mellom mennesker. Bestill pdf her!

  9. Hva med bruk av personlighetstester?
   Mange psykologer, rekrutteringsfirma og HR avdelinger er opptatt av å bruke personlighetstester for å kartlegge om en medarbeider er rett person for en jobb. Bestill pdf her!

bogen
Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke