Dr. Ingunn Sandaker er professor og program direktør for Master and forskning innen læring i komplekse systemer ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har også startet utviklingen av det første Ph.D. programmet i atferdsanalyse i Norge.

Hun har også startet utviklingen av det første Ph.D. programmet i atferdsanalyse i Norge.

Dr. Sandaker har vært programleder siden studiet ble etablert i 2010. Hun fikk sin Ph.D. i 1997 ved Universitetet i Oslo med et stipend fra Fondet for forsknings i Business and Society ved den Norske Handelshøyskole NHH.

Oppgaven hennes var en studie på systemisk tilnærming til store endringer i to store selskaper; et farmasøytisk selskap og et gass- og oljeselskap.

Under forberedelsene til OL i Sydney, Australia, og Nagano, Japan, var hun leder for evaluering av et program som tar sikte på å utvide kvinners deltakelse i ledelse og coaching og bistod den norske olympiske komité i sine forberedelser for lekene.

  • For en del år siden jobbet Dr. Sandaker som rådgiver på lederopplæring og ytelse i Statoil og Phillips Petroleum Co. i Norge.
  • Som konsulent innen topplederprogrammer i norske energiselskaper har Dr. Sandaker hatt fokus på prestasjonsledelse innenfor et system rammeverk.
  • Dr. Sandaker har skrevet 4 fag/lærerbøker, 11 vitenskapelige publikasjoner og 4 forskningsrapporter.
Ta kontakt

Vi er ikke tilgjengelig akkurat nå. Men send oss gjerne en epost, så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

begynn å skriv, og trykk Enter for å søke